Ajankohtaista

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2023/2024 on auki!

Kurkkaa ensi lukuvuoden tarjontamme ”Lukujärjestys” -välilehdeltä. Ennakkoilmoittautumiset uusille oppilaille: Ilmoittautumislomake

 

Satukuvis alkaa 4.9.23!

Satukuvis on 3-5 vuotiaille tarkoitettu kerho, jossa tutustutaan kuvataiteeseen ja kädentaitoihin rauhassa ja rennosti leikin ja loruttelun lomassa. Tutuiksi tulevat värit, muodot ja monta eri tekniikkaa taiteen toteuttamiseen. Luova ajattelu ja ympäristön havainnointi kuuluvat myös ryhmän tavoitteisiin. Kaikki saavat tehdä omannäköistään taidetta ja kehittyä omaan tahtiinsa. Tärkeintä on, että taiteilu on hauskaa!

Opetus tapahtuu kuvisluokassa maanantaisin klo 17.30-18.30. Opettajana toimii Nella Salmi.

Syksyn aikuisbaletin työpaja 14.10.23 klo 11-13 Puistokoululla!

Syksyn aikuisbaletin työpajassa avataan ja vahvistetaan baletissa tarvittavaa lonkan aukikiertoa lattialla tehtävien harjoitusten avulla, harjoitellaan balettia avoimen tason balettitunnin muodossa sekä jäähdytellään palauttavilla venyttelyillä.

Opettajana työpajassa toimii Kuopion Taideopiston tanssinopettaja Virva Torkko-Muñoz.

Milloin: La 14.10.23 klo 11-13

Missä: Puistokoulu (Puistokatu 13)

Hinta: 25 € / 20 € (opiskelijat ja työttömät)

Ilmoittautumiset: info@kuopiontaideopisto.fi

Työpaja sopii hyvin eritasoisille tanssijoille – Lämpimästi tervetuloa!

Luovan kirjoittamisen työpajat lokakuussa 2023!

 

  • Sanataidepaja ”Sanapläjäys” lauantaina 21.10.23 klo 10-13

Pajassa pääsee kokeilemaan runsaasti erilaisia luovan kirjoituksen harjoituksia ja eri tyylilajeja. Kiinnostavatko haikut, menneiden vuosisatojen rakkauskirjeet sinetteineen, ajatuksen virta, dialogin kirjoittaminen tai kenties jääkaappirunous? Tervetuloa mukaan pajapäivään kynät sauhuten.

 

 

  • Roolipeli – sanataidepaja lauantaina 28.10.23 klo 10-13

Pajassa on harjoituksia, joilla kehität ja tuet roolipelisi tarinankerrontaa, maailman rakentamista ja hahmojesi luomista. Miten lisäät larppiisi, kamppanjaasi tai nettiroolipeliisi immersiivisyyttä tekstin keinoin? Miten kohtauksen käsikirjoitus tehdään, jos sitä tarvitaan? Tule selvittämään se roolipeli-sanapajaan kaverin kanssa tai yksin. Sinulla voi olla valmiina roolipeli jota haluat kehittää, tai voit saada ideanpoikasen paikan päällä. Aiemmalla kokemuksella ei ole väliä, kaikki ovat tervetulleita!

Työpajojen opettajana toimii Kuopion Taideopiston teatteriope Nella Salmi, joka toimii aktiivisena jäsenenä mm. Kuopion Ylioppilasteatterissa.

Hinta: 20 euroa / työpaja. Jos osallistut kumpaankin työpajaan, on hinta 30 euroa kahdesta työpajasta!

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen info@kuopiontaideopisto.fi seitsemän vuorokautta ennen työpajan alkua (edellisenä lauantaina). Kurssin toteutuminen edellyttää viittä osallistujaa.

Ikäsuositus: 16+

Tervetuloa kirjoittelemaan!